Today, Information Technology is one of the top fields of interest, especially Applied Informatíc and its values to the reality of social life.  Along with economic Development, Society, Informatics deverlopment brings many benefits, one of which is in business. To develop a business, it is necessary to have effective communication,  which cannot fail to mention the Internet, Websites and social Networks. From that face, we created this page to develop website programming technology from real projects.
1. The Web history: What is the website programming technology? When and how developed?
The age of the web has been around for a long time, lasting up to several decades now. Currently, the smartphone age is on the rise, but the website still has a certain position.

2. The Importance and the role of website:

Systems from the large ( facebook, google, youtube,…) to  small (business web, online shop) are also based on the web.

The bigger the business model, the more it is needed to manage the business and the customers. However, people cannot remember everything they need to do, nor can they manage all product information easily. Therefore, programming is what makes it easier for businesses to manage, thus saving time and manpower.

Besides, another reason why the web programming becomes important is that it helps promote the products of the business to customers quickly, fully and extensively. Customers  can capture product information more proactively and easily.
The benefits of website programming:
Your customers are diverse in different age groups and jobs. Because of some reason such as they are busy, or they are far from you. They can not directly go to the staff for advice, thanks to the website, they can easily select and order the products they need easily. They can buy anythings, whenever they have free time. That is the convenience.
A website designed to be eye-catching, attractive and well-informed will attract the attention of customers. Instead of spending free time surfing the facebook or watching films, customers can surf the web and view the products of the business. Sometimes, Customer not only buy what they need but also what they like.
Any individual, organization or business desires to develope day by day, become more and more perfect. The business is too. To achieve that development, it is necessary to have a connect between businesses and customers. Website is a friendly environment for businesses to answer questions and suggestions from customers. Thanks to it, businesses are getting more and more complete, step by step meeting the requirements of even the most demanding customers.
Customers can also contact directly with the management of the business without having to travel inconvenient.
In addition, the website also helps businesses manage the status of their products in a comprehensive way. Employees and customers can find and capture product status easily .

You want to promote the business.

You want the business to grow.

You want to reach a large number of customers.

You want to capture customer psychology.

And you want to have a beautiful face for the business.

WHY NOT CONTACT TO US? We can bring your business closer to customers.

Please contact us.

Ngày nay, công nghệ thông tin là một trong những lĩnh vực được quan tâm hàng đầu, đặc biệt là tin học ứng dụng và những giá trị của nó đối với thực tế đời sống xã hội. Cùng với sự phát triển kinh tế, xã hội, tin học phát triển đem lại nhiều lợi ích, một trong số đó là trong kinh doanh. Muốn hoạt động kinh doanh phát triển cần phải có truyền thông hiệu quả, trong đó không thể không nhắc đến là internet, các website và mạng xã hội. Từ thực tế đó, chúng tôi cho ra đời page này nhằm phát triển công nghệ lập trình website từ các dự án thực tế.
1. Lịch sử web: Công nghệ lập trình website là gì? Có từ khi nào và phát triển ra sao?
Thời đại của web đã có từ rất lâu, kéo dài đến nay đã vài chục năm. Hiện nay, thời đại smartphone đang lên ngôi, tuy nhiên web vẫn có một chỗ đứng nhất định.


2. Tầm quan trọng và vai trò của website:
Các hệ thống từ lớn ( Facebook, google, youtube) đến nhỏ (web doanh nghiệp, shop online) cũng đều nằm trên nền web.
Một mô hình kinh doanh càng lớn thì quản lý doanh nghiệp và khách hàng là việc rất cần thiết. Tuy nhiên con người không thể nhớ hết những việc mình cần làm cũng như không thể quản lý hết các thông tin sản phẩm dễ dàng. Vì vậy, lập trình là điều giúp cho doanh nghiệp dễ dàng hơn trong việc quản lý nhờ đó tiết kiệm được thời gian và nhân lực.

Bên cạnh đó, một lí do khác khiến việc lập trình web trở nên quan trọng, đó là nó giúp quảng bá sản phẩm của doanh nghiệp đến khách hàng một cách nhanh chóng, đầy đủ và rộng rãi nhất.  Khách hàng có thể nắm bắt thông tin về sản phẩm một cách chủ động và dễ dàng hơn.

3. Lợi ích của lập trình website:
Khách hàng của bạn ở đa dạng các lứa tuổi, các ngành nghề. Vì một số lí do nào đó hay họ bận rộn, hay họ ở xa, không thể trực tiếp đến gặp nhân viên để được tư vấn, nhờ có website họ có thể dễ dàng lựa chọn và đặt hàng sản phẩm mình cần. Họ có thể mua hàng mọi thời điểm mà họ rảnh rỗi. Đó là sự tiện lợi.
Một website được thiết kế bắt mắt, hấp dẫn đầy đủ thông tin sẽ thu hút được sự quan tâm của khách hàng. Thay vì dành thời gian rảnh để lướt facebook hay xem một bộ phim, khách hàng có thể lướt web và xem về các sản phẩm của doanh nghiệp. Tâm lí của khách họ đôi khi không chỉ mua thứ họ cần mà còn mua thứ họ thích.
Bất cứ một cá nhân, tổ chức hay doanh nghiệp đều mong muốn ngày một phát triển, ngày một hoàn thiện hơn. Trong kinh doanh cũng vậy, muốn đạt được sự phát triển đó cần phải có sự góp ý trao đổi giữa doanh nghiệp và khách hàng. Website là môi trường thân thiện để doanh nghiệp giải đáp các thắc mắc cũng như góp ý của khách hàng, để ngày càng hoàn chỉnh hơn, từng bước đáp ứng yêu cầu của ngay cả những vị khách khó tính nhất.
Đây còn là nơi để khách hàng có thể liên hệ trực  tiếp với các bộ phận quản lý của doanh nghiệp mà không phải đi lại bất tiện.
Ngoài ra, website còn giúp doanh nghiệp quản lý tình trạng các sản phẩm của mình một cách bao quát, cả nhân viên , khách hàng dễ dàng tìm kiếm, nắm bắt tình trạng sản phẩm.

Bạn muốn quảng bá doanh nghiệp, muốn doanh nghiệp phát triển, muốn tiếp cận được  đông đảo khách hàng, muốn nắm bắt tâm lý khách hàng, muốn có một bộ mặt đẹp cho doanh nghiệp. Tại sao không liên hệ với chúng tôi, để đem doanh nghiệp mình tới gần hơn với khách hàng? Hãy liên hệ với chúng tôi,….

Copyright © 2020 Tech News. All rights reserved.